1. Verdel
  2. Agenda
  3. Studielunch: Microsoft 365 beveiligingsupgrade
icoon

Studielunch: Microsoft 365 beveiligingsupgrade

Verdel dompelt de week van 27 november om tot de week van de Microsoft 365 beveiliging. Met voor jou als belangrijkste evenement: de Studielunch op donderdag 30 november. Samen met Ruben van Microsoft duiken we in de laatste upgrade! Ben jij erbij?

Datum

donderdag 30 november

Tijd

12.00 - 14.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Over de Studiemiddag

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens deze Studiemiddag nemen we je mee in de meest recente beveiligingsupgrade van Microsoft 365, wat zijn de voordelen en waarom is upgraden écht verstandig?

Deelname is gratis!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand* in Tech Campus De School. Het programma van deze Studielunch ziet er nét iets anders uit dan normaal:

  • 12.00 uur: inloop 
  • 12.30 tot 14.00 uur: kort kennisprogramma inclusief lunch
  • 14.00 uur: ruimte om te sparren met consultants en deelnemers

*Kijk altijd goed naar de datum bij het evenement

Wat komt er aan bod?

Waarschijnlijk gebruik jij Microsoft 365 Business Standard dagelijks. Maar wist je dat deze licentie geen vorm van beveiliging biedt? En juist omdat je er iedere dag mee werkt, is die veiligheid extra belangrijk! Laten we eens dieper in de verschillende licenties en de bijkomende beveiligingsfeatures duiken zodat jij iedere dag goed beschermd bent. 

De beveiligingsrisico's 

Gebruikers die een Microsoft 365 Business Basis of Standard-licentie hebben, missen heel veel beveiligingsfuncties. Terwijl je al jouw data, contacten en e-mail wel binnen Microsoft beheert en bewaart. Dit brengt, zeker wanneer je er iedere dag mee werkt, risico's met zich mee. Met Business Premium ben je als gebruiker wél goed beveiligd.

Hoe dit precies zit? Ruben Koeze van Microsoft komt dit haarfijn uitleggen tijdens deze Studielunch. Je krijgt meer informatie over de opbouw van Microsoft 365, de verschillen tussen de pakketten en de huidige beveiligingsrisico's. Ook duiken we in de verbeterde beveiliging van Business Premium: geautomatiseerde updates, encryptie, apparaten en data beveiligen, MFA, e-mailbeveiliging en meer. 

Voorbeelden die tot de verbeelding spreken

Nadat je alles over Microsoft Business Premium denkt gehoord te hebben, gaan Lex en Cees in op voorbeelden die tot de verbeelding spreken. We vertellen over onze aanpak op het gebied van Microsoft 365 en hoe wij samenwerken.

Wat je kunt verwachten: 

  • Apparaten beleidsmatig beveiligen, wij nemen je aan de hand
  • Gebruikers veiliger laten werken, hoe ga je daarmee aan de slag? 
  • Data goed beschermen én aantonen dat je jouw zaken op orde hebt
  • Hoe helpen wij jou jouw wensen voor elkaar te krijgen?

Sparren met consultants

Heb jij na de kennissessie genoeg gehoord of wil je na de lunch toch nog even sparren met onze consultants? We proberen je tijdens de korte sessie zoveel mogelijk informatie te geven, maar snappen dat je misschien toch nog met vragen zit. Stel daarom gerust ook na de sessie nog al je vragen aan onze consultants voor persoonlijk advies.

Aan het woord

Lex Hoogenboom

Lex Hoogenboom

ICT solutions consultant

071 - 331 0184
l.hoogenboom@verdel.nl

Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. Lex optimaliseeert dagelijks ons dienstenaanbod én helpt collega's de lat hoger te leggen.

Cees Vesseur

Cees Vesseur

ICT-adviseur

071 - 744 0053
c.vesseur@verdel.nl

Cees draagt verschillende petten. Van relatiebeheerder tot ICT- en devicespecialist. Hij zorgt ervoor dat jij de totaaloplossing krijgt die je zoekt.