1. Verdel
  2. Agenda
  3. Studiemiddag: Cybersecurity
Werkplek
icoon

Studiemiddag: Cybersecurity, jouw organisatie beveiligd

CarelJan vertelt je tijdens deze Studiemiddag meer over cybersecurity. Hoe veilig werken jouw collega's én jij op dit moment?

Datum

woensdag 27 september

Tijd

15.00 - 17.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Over de Studiemiddag

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens deze Studiemiddag zet CarelJan zich in om iets te vertellen over waar hij gespecialiseerd in is: cybersecurity!

Deelname is gratis!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand* in Tech Campus De School. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur: inloop en koffie
  • 15.30 uur tot 17.00 uur: kort kennisprogramma van 1.5 uur
  • 17.00 uur: borrel

*Kijk altijd goed naar de datum bij het evenement

Wat komt er aan bod?

Wachtwoordenkluis Keeper

Alles wat je moet weten over wachtwoorden komt deze Studiemiddag voorbij. Onder andere wachtwoordenkluis Keeper. Deze tool helpt jou veilige wachtwoorden aan te maken én veilig te bewaren. Maar dat is lang niet alles!

De essentiële basisprincipes

In een steeds digitaler wordende wereld is het zorgen voor de beveiliging van onze ICT-omgevingen van cruciaal belang. Tijdens deze sessie komen de basisprincipes van cybersecurity aan bod: hoe kun jij je als organisatie wapenen tegen hackers? 

Aan het woord

CarelJan Kuiter

CarelJan Kuiter

ICT business consultant

071 - 331 0184
c.kuiter@verdel.nl

Geen enkel securityvraagstuk is CarelJan te gek. Intern optimaliseert hij voortdurend onze (ISO-)processen en ook bij klanten is hij dagelijks bezig met veiligheid.