1. Verdel
  2. Agenda
  3. Studiemiddag: de duistere wereld van cybercrime
Collega's in meeting
icoon

Studiemiddag: de duistere wereld van cybercrime

Ook jij bent een doelwit van cybercriminelen! En daarom is een goede beveiliging belangrijk. Wil jij jouw zaakjes goed op orde hebben? Tijdens deze Studiemiddag komt de eigenaar van Guardian360, een platform dat dagelijks jouw omgeving scant op kwetsbaarheden, langs om jullie te inspireren en informeren over maximale veiligheid. Kom je ook?

Datum

donderdag 30 mei

Tijd

15.00 - 17.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Over de Studiemiddag

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens deze Studiemiddag komt Jan Martijn Broekhoef, de directeur van Guardian360, speciaal voor jou om te vertellen hoe je met de software van Guardian360 maximaal veilig werkt. Zodat jij zolang mogelijk een incident voorkomt en de impact op jouw organisatie verlaagt.

Deelname is gratis!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand* in Tech Campus De School. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur: inloop en koffie
  • 15.30 uur tot 17.00 uur: kort kennisprogramma van 1.5 uur
  • 17.00 uur: borrel

*Kijk altijd goed naar de datum bij het evenement

Wat komt er aan bod?

Tijdens deze Studiemiddag vertelt 'de leverancier zelf' over de functies van Guardian360. Én hoe dit in combinatie met onze diensten leidt tot een goede nachtrust. 

De duistere wereld van cybercrime

Jan Martijn Broekhof, de directeur van Guardian360, neemt je mee door de donkere wereld van cybercriminaliteit. Waar zijn cybercriminelen op uit? Waarom is iedereen een potentieel doelwit? En waarom kan ieder type ICT-omgeving kwetsbaarheden hebben?

Of je nu directeur, ICT-manager of eigenaar bent, er zijn genoeg redenen om wakker te liggen van cybercriminaliteit.

Succesverhalen

Met keiharde praktijkvoorbeelden laten we zien hoe Guardian360 zich telkens weer bewijst. Deze beloven een boeiend gesprek op gang te brengen tijdens de borrel! 

In jouw netwerk zijn veel meer apparaten aanwezig dan je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat verlichting dat via het internet aan te sturen is, ook een risico kan zijn wanneer je wordt gehackt?

Veiligheid als fundament met Guardian360

Jouw nachtrust is verzekerd met Guardian360 Lighthouse. Deze software scant continu op kwetsbaarheden. Daarnaast krijg je inzicht in je huidige beveiliging door middel van een uitgebreid dashboard en is er een loksysteem voor hackers actief. Deze en nog veel meer andere functionaliteiten van Guardian360 komen aan bod.