1. Verdel
  2. Agenda
  3. Designen voor dummies
Demian, Danny en Simone
icoon

Training: designen voor dummies

Een logo-ontwerp, een gedeeld tekstdocument en een presentatie. Dit en nog veel meer kan je allemaal gemakkelijk maken in Canva. Maar hoe doe je dit? Dat leer je in deze training!

Datum

woensdag 20 november

Tijd

09.00 - 13.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Basisvaardigheden in computergebruik en de basiskennis van het socialmedialandschap zijn wel een pré. Weet jij niet zeker of Canva het juiste programma is voor jou? Neem dan eerst contact op met onze communicatieadviseurs! 

Tijdens deze training ga je zelf ook aan de slag met het maken van designs in Canva. Zorg dus dat je het logomateriaal van jouw bedrijf/het bedrijf waar je voor werkt bij de hand hebt. Zo haal je het meeste uit de training!

Trainingsprogramma

Tijdens deze training leer je de basis van Canva. Wat komt er aan bod?

De mogelijkheden in Canva

De opties zijn eindeloos in Canva. Van het maken van een presentatie tot het creëren van een animatie. Je leert wat er mogelijk is en hoe je ermee werkt.

Aan de slag

We kunnen je veel dingen laten zien, maar je leert het pas echt als je er zelf mee aan de slag gaat. Je oefent met verschillende technieken gebruiken zodat jij zelf kan gaan ontwerpen.

Handige tools

We duiken dieper in verschillende functies. Zo is er veel AI verwerkt in Canva en zijn er veel mogelijkheden voor videoanimaties. Bijvoorbeeld een 'background remover' of 'magic grab'. 

Resultaat

Na afloop van deze training: 

  • kun jij prachtige designs maken in Canva
  • weet je hoe je videoanimaties maakt
  • ben jij op de hoogte van alle functies op basis van AI
  • ben je geen dummy, maar een pro in Canva!

Duur en kosten

Deze interactieve training duurt ongeveer 4 uur. Voor of na de training kun je aanschuiven voor een lunch in de aula, dit is bij de prijs inbegrepen. Wanneer je een training volgt van 13.00 tot 17.00 uur lunchen we om 12.30 uur!

De kosten van deze training bedraagt € 295 per cursist. 

Aan het woord

Lynn Overdevest

Lynn Overdevest

Media- en communicatieadviseur

071 - 744 0054
l.overdevest@verdel.nl

Door middel van online media jouw doelstellingen bereiken. Dat is de kracht van communicatie. Lynn helpt jou een passende strategie op te zetten!