1. Verdel
 2. Oplossingen
 3. Security: overal aan gedacht

Security: overal aan gedacht

Neem contact op

Altijd en overal veilig werken

Slechts één verkeerde klik of gerichte aanval kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf op zijn kop staat. Daarom helpen wij jou om continu jouw beveiliging op orde te hebben.

Cybercriminelen ontwikkelen zich alsmaar door. Wat nu veilig is, kan morgen weer onveilig zijn. Daarom is het belangrijk om continu kwetsbaarheden te monitoren en de beveiliging te verscherpen. Wat zijn de kwetsbaarheden van jouw bedrijf en hoe kan jij je wapenen tegen cybercriminaliteit? Wij adviseren je over én helpen je met alles op het gebied van veiligheid. Van een sterk wachtwoordbeleid tot beschermde apparatuur en gecertificeerde systemen. Zo weet jij zeker dat overal aan gedacht is. 

Wij helpen je met

 • Securitybeleid
 • Trainingen
 • Veilige wachtwoordenkluis
 • Back-up
 • 24/7 kwetsbaarheden monitoren
 • Betrouwbare firewall
 • Phishingsimulaties
 • Anti-virus en anti-spam
 • Hackertest
 • Interne bewustzijn creëren

Jouw medewerkers op scherp

Wist je dat de helft van alle securityincidenten wordt veroorzaakt door een verkeerde handeling van het personeel zelf? En dat ruim driekwart van de datalekken wordt veroorzaakt door zwakke wachtwoorden? Ontzettend belangrijk dus om de mensen intern hier bewust van te maken. Want een menselijke fout is zo gemaakt. Met trainingen en simulaties leren wij jouw medewerkers waar zij op moeten letten voordat op een link klikken en hoe zij moeten handelen mocht er iets mis zijn.

Processen in kaart brengen

Net zo belangrijk als de vorige twee, zijn de processen. Door voorafgaand in kaart te brengen wat je doet bij een cyberaanval en hoe je jezelf beschermd, verklein je de downtime ná een aanval. Denk bijvoorbeeld ook aan een back-upbeleid om jouw data veilig te stellen en een update-beleid voor jouw apparaten. Met een overzichtelijk dashboard van de kwetsbaarheden en de juiste processen is jouw organisatie gewapend tegen cybercriminaliteit. 

Risico’s verkleinen

Naast ‘de mens’ is ook de techniek erg belangrijk om de risico’s te verkleinen. Met een firewall bescherm je jouw bedrijf bijvoorbeeld tegen virussen. Daarnaast adviseren wij een digitale wachtwoordenkluis. Deze helpt je ook nog eens sterke wachtwoorden te creëren, op te slaan en veilig te delen. Om cyberaanvallen te voorkomen, moet je 24/7 scannen op kwetsbaarheden in jouw bedrijfsnetwerk én deze aanpakken. Internetcriminelen zitten namelijk niet stil!

Volledig ontzorgd met onze CISO-dienst

Volledig ontzorgd met onze CISO-dienst

Ieder bedrijf heeft iemand nodig die zich volledig focust op de beveiliging van de organisatie. Maar wij snappen dat niet ieder bedrijf een vaste medewerker in dienst kan nemen die hiervoor verantwoordelijk is. Daarom bieden wij een CISO aan als dienst. Onze expert bij jou in het bedrijf zodat jij volledig ontzorgd wordt op het gebied van beveiliging en overal aan gedacht wordt!

 • done Opstellen en uitvoeren securitybeleid
 • done 24/7 interne en externe omgeving controleren op kwetsbaarheden
 • done Waar nodig beveiliging opschalen en nieuwe stappen zetten
Neem nu contact op east
CarelJan
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Ook in het geval van cybersecurity leiden er meerdere wegen naar Rome. CarelJan en het team kijken graag met je mee om het beste pad te vinden en de juiste oplossingen te bieden. Zo is jouw bedrijf écht geholpen en écht goed beveiligd. Neem contact op met CarelJan voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.

Neem contact op 071 - 331 0184

Gerelateerd