1. Verdel
  2. Agenda
  3. Een gelikte LinkedIn-bedrijfspagina
Lunch collega's
icoon

Training: een gelikte LinkedIn-bedrijfspagina

LinkedIn is het ideale kanaal om potentiële collega's en/of klanten te vinden. Maar hoe richt je een bedrijfspagina optimaal in op LinkedIn? En hoe schrijf je pakkende posts voor jouw doelgroep?

Datum

donderdag 12 september

Tijd

09.00 - 13.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Basisvaardigheden in computergebruik en de basiskennis van het socialmedialandschap is wel een pré. Weet jij niet zeker of LinkedIn wel het kanaal is om jouw doel en doelgroep te bereiken? Neem dan eerst contact op met onze communicatieadviseurs om de juiste marketingmix te bepalen. 

Trainingsprogramma

Tijdens deze training duiken we in LinkedIn. De training is opgesplitst in twee onderdelen: de inrichting van jouw bedrijfspagina en het creëren van pakkende content voor jouw doelgroep. 

Inrichting bedrijfspagina 

Heb je nog geen bedrijfspagina? Dan maken we er direct een aan. Daarna lopen we de stappen voor het inrichten van je pagina door. Welke tools vind je waar en hoe zorg je ervoor dat jouw profiel er netjes uit ziet? Nadat je alles hebt doorlopen, ziet jouw bedrijfspagina er gelikt uit!

Pakkende posts op LinkedIn

Jouw pagina staat klaar, nu de content nog! Je krijgt een lesje schrijven voor LinkedIn en het optimaliseren van posts. Denk aan de opbouw van berichten, hashtags en schrijven naar jouw doelgroep. Na de training kun jij met de tips direct zelf aan de slag!

Resultaat

Na afloop van deze training: 

  • Weet je hoe je jouw bedrijfspagina optimaal inricht
  • Schrijf je jouw berichten op LinkedIn gericht op jouw doel en doelgroep
  • Heb je een handige checklist om al jouw posts naar het volgende level te tillen

Duur en kosten

Deze interactieve training duurt ongeveer 4 uur. Voor of na de training kun je aanschuiven voor een lunch in de aula, dit is bij de prijs inbegrepen. Wanneer je een training volgt van 13.00 tot 17.00 uur lunchen we om 12.30 uur!

De kosten van deze training bedraagt € 295 per cursist. 

Aan het woord

Renee Verbraak

Renee Verbraak

Media- en communicatieadviseur

071 - 744 0054
r.verbraak@verdel.nl

Online zichtbaarheid op de juiste kanalen. Na een goed gesprek met Renee weet je waar jij mee aan de slag moet. Van advies tot volledige ontzorging.