1. Verdel
  2. Agenda
  3. Schrijven voor het web
Renee en Lynn
icoon

Training: schrijven voor het web

Wil je graag nog beter worden in het schrijven van pakkende, inspirerende en overtuigende content? Dan is deze training precies wat je zoekt!

 

Datum

woensdag 02 oktober

Tijd

09.00 - 13.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Basisvaardigheden in computergebruik en de basiskennis van het socialmedialandschap zijn wel een pré. Weet jij niet zeker via welke kanalen je het beste jouw doelen en doelgroep kan bereiken? Neem dan eerst contact op met onze communicatieadviseurs om de juiste marketingmix te bepalen. 

Trainingsprogramma

Tijdens deze training leer je schrijven voor het web. De training is opgesplitst in drie onderdelen. 

Schrijven in 3 stappen

Stel je voor dat je een nieuwsartikel moet schrijven. Begin je meteen met schrijven of kan je beter beginnen met wat vooronderzoek? Wij vertellen je hoe je overzichtelijk te werk gaat.

Beïnvloeden met tekst

Het gedrag van mensen veranderen is niet makkelijk. Toch wil je ze overtuigen om jouw product en/of dienst af te nemen. Wij leren je een aantal slimme technieken.

5 schrijfniveaus

Een tekst schrijven kan op 5 verschillende niveaus. We beginnen bij de basis met spelling en grammatica en werken onze weg omhoog. Uiteindelijk is het doel om de verwachtingen van mensen te overtreffen, maar hoe doe je dat?

Resultaat

Na afloop van deze training: 

  • weet je hoe gebruikers omgaan met tekst
  • begrijp je de beste opbouw van een tekst
  • ben jij pro in spelling en grammatica
  • weet je hoe je lezers kan beïnvloeden

Duur en kosten

Deze interactieve training duurt ongeveer 4 uur. Voor of na de training kun je aanschuiven voor een lunch in de aula, dit is bij de prijs inbegrepen. Wanneer je een training volgt van 13.00 tot 17.00 uur lunchen we om 12.30 uur!

De kosten van deze training bedraagt € 295 per cursist. 

Aan het woord

Lynn Overdevest

Lynn Overdevest

Media- en communicatieadviseur

071 - 744 0054
l.overdevest@verdel.nl

Door middel van online media jouw doelstellingen bereiken. Dat is de kracht van communicatie. Lynn helpt jou een passende strategie op te zetten!