1. Verdel
  2. Agenda
  3. Studiemiddag: NIS 2
Bespreking collega's
icoon

Studiemiddag: NIS 2

Wist je dat er Europese richtlijnen, genaamd NIS 2, zijn over digitale informatiebeveiliging? Binnenkort verandert de NIS 2 in een landelijke wetgeving. We vertellen je er meer over! 

Datum

donderdag 24 oktober

Tijd

15.00 - 17.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Over de Studiemiddag

We vinden het belangrijk om meer kennis te delen met onze klanten. Om deze reden organiseren we iedere maand een kennissessie over een relevant onderwerp. Dat doen we met het hele bedrijf. Tijdens deze sessie vertellen wij jou alles over de NIS 2-richtlijnen. Kom erachter wie aan de richtlijnen moeten voldoen en ga samen met ons na of jouw organisatie veilig is. 

Deelname is gratis!

Het programma

De Verdel Studiemiddag vindt plaats op iedere laatste donderdag van de maand* in Tech Campus De School. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur: inloop en koffie
  • 15.30 uur tot 17.00 uur: kort kennisprogramma van 1.5 uur
  • 17.00 uur: borrel

*Kijk altijd goed naar de datum bij het evenement

Wat komt er aan bod?

In onze snel veranderende digitale wereld is het superbelangrijk dat onze netwerken en informatiesystemen veilig zijn. Om dit te garanderen, heeft de Europese Unie de NIS 2 geïntroduceerd.

Deze nieuwe cyberwet brengt een aantal grote veranderingen met zich mee vergeleken met de oorspronkelijke NIS-richtlijn en legt de focus op het versterken van digitale veiligheid in Europa. In oktober 2024 gaat de NIS 2 van kracht, zorg dat jouw organisatie er klaar voor is!

Introductie NIS 2

Wat is de reden en doelstelling?

Sectoren en entiteiten

Voor wie geldt NIS 2, val jij eronder?

Verantwoordelijkheden

Welke verantwoordelijkheden hebben organisaties?

Impact op jouw bedrijf

Wat is de impact op jouw bedrijf en welke zaken moet je regelen?

Aan het woord

CarelJan Kuiter

CarelJan Kuiter

ICT business consultant

071 - 331 0184
c.kuiter@verdel.nl

Geen enkel securityvraagstuk is CarelJan te gek. Intern optimaliseert hij voortdurend onze (ISO-)processen en ook bij klanten is hij dagelijks bezig met veiligheid.