De ondernemer achter Verdel: Barry vertelt

Op 1 januari 2000 begon Barry Verdel zijn eenmansbedrijfje. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en een hoop kennis, ervaring en collega’s rijker. Maar de missie van Verdel is onveranderd: ondernemers helpen en ontzorgen op alle digitale fronten.

Het ontstaan

Weet je nog niet wat Barry drijft, dan ben je daar na één gesprek wel achter. Al sinds het prille begin zet Barry zich in om MKB-ondernemers uit de regio te helpen.

“Ik verbaasde mij erover hoeveel onwetendheid er was bij ondernemers én hoeveel misbruik daarvan werd gemaakt door automatiseringsbedrijven. Hier wilde ik verandering in brengen.”
Barry Verdel

En zo begon het. Barry adviseerde zowel ondernemers als thuisgebruikers bij het gebruik en de aankoop van computers en toebehoren. “Mijn missie was de MKB-ondernemer te ontzorgen op het gebied van ICT. Die missie staat nog steeds als een huis overeind, er zijn alleen (media)diensten bij gekomen.”

Van (middel)klein naar groot

Wij werken al jaren samen met MKB-ondernemers. Doelgericht oplossingen bedenken en het bedrijf naar het volgende niveau tillen. Maar het is ook mooi om te zien dat onze nuchtere aanpak aanslaat bij grotere organisaties met 2000 medewerkers en (semi) overheden. En dan zijn de oplossingen zelf leuk, maar het is nóg leuker om met ons mooie team echt impact te maken. Voor onze klanten, ons team en onze omgeving. 

Impact maken

Als een proces vastgegroeid zit in een bedrijf of een team zelf moet meebewegen op een verandering, is dat de grootste uitdaging. Het team moet zélf inzien dat de verandering gewenst is en uiteindelijk ook de schouders eronder zetten. In begrijpelijke taal zorgen wij ervoor dat iedereen weet wat waarom de bedoeling is. Zo krijgen we iedereen aan boord en maken we impact voor onze klanten. Maar ook in de ontwikkeling van onze Verdellers en in onze omgeving!

Bart en Sharon

Verdellers: een club experts

Al onze Verdellers zijn expert in hun eigen vakgebied. En helpen zit nog altijd in ons dna. Van het bedrijf én van alle ruim 70 experts. Zo helpen wij organisaties om in hun digitale ontwikkeling voorop te lopen, en te blijven.

Een team van ruim 70 medewerkers vraagt natuurlijk ook aandacht. “Er zijn een hoop andere leuke activiteiten aan mijn agenda toegevoegd. Maar ik probeer ons team vooral zelf beslissingen te laten nemen en met ideeën te komen om het bedrijf nóg beter te maken. Daardoor heb ik voldoende tijd om met strategische zaken bezig te zijn en met klanten te sparren over het optimaliseren van hun bedrijfs- en ICT-oplossingen.”

Terug naar School

Het team groeit, onze kennis breidt zich alsmaar uit en we professionaliseren waar mogelijk iedere dag. Het werd dan ook tijd voor een nieuwe locatie die past bij het plaatje. Tech Campus De School heeft het allemaal.

"Als je écht wilt dat je team iedere dag leert, elkaar inspireert en de lat steeds hoger blijft leggen. En je zoekt een nieuwe locatie. Dan is het toch logisch dat je een school kiest als volgende uitvalsbasis."

Barry
Bakkie met Barry

Meer weten?

Dit is slechts het tipje van de sluier. “Het liefst spreek ik jou persoonlijk. Over het ondernemerschap, de manier waarop wij met elkaar werken én de wijze waarop ik onze klanten adviseer.” Wil je eens verder praten met Barry onder het genot van een kop koffie? Neem direct contact op!

Mail Barry 071 - 331 0184