1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Aan de slag met Copilot

Aan de slag met Copilot

Wist je dat de nieuwe AI-assistent van Microsoft, Copilot, nu ook in het Nederlands beschikbaar is? Lees snel verder om erachter te komen wat Copilot is en hoe je ermee aan de slag kan. Copilot is de toekomst!

Veelzijdig

Copilot is veelzijdig. Deze digitale assistent maakt jouw werk makkelijker! Naast dat je het kan inzetten voor veel verschillende taken bestaan er ook verschillende versies van Copilot. Zo is Windows Copilot in volle ontwikkeling en bestaan er ook gratis versies in bijvoorbeeld Microsoft Edge. Wij vertellen je graag meer over Microsoft Copilot. Maar met vragen over de andere versies kunnen jullie uiteraard ook bij ons terecht. Microsoft Copilot is verwerkt in Teams, Word, Outlook en nog veel meer! 

Jouw to-dolijst wordt een stuk korter dankzij je nieuwe maatje. Copilot helpt jou bijvoorbeeld met het redigeren van teksten of het genereren van antwoorden op jouw e-mails. Zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken!

Datahygiëne

Voordat je Copilot kan gebruiken moet je eerst een aantal stappen doorlopen om alles goed in te richten. Zorg ervoor dat de datahygiëne binnen je bedrijf goed op orde is. Hebben mensen alleen toegang tot data waar ze bij mogen? Zorg dat alle rechten aan de voorkant op orde zijn. Zodra dit geregeld is kan je aan de slag met Copilot! Copilot voorziet jou altijd van het beste antwoord op basis van de beschikbare data.

Een slimme investering

Voeg Microsoft Copilot toe aan je Microsoft 365 licentie voor 
€ 28,10 per maand excl. btw. Door de handige functies van Copilot bespaar je tijd en verdien je binnen no-time de kosten weer terug. Of gebruik Copilot zoveel dat je er geld mee verdient! 
    
Maak je nooit meer druk om verslagen maken van online meetings met grote groepen. Microsoft Copilot zet alles om in tekst en maakt een samenvatting van de belangrijkste punten uit de meeting. Wat wil je nog meer?

Collega Quinten

Laat je inspireren over Copilot

Op donderdag 4 juli organiseren wij een Studiemiddag over jouw nieuwe virtuele maatje, Copilot! Leer wat Copilot inhoudt, mogelijk maakt en hoe je ermee aan de slag kan. Klik voor meer informatie en direct inschrijven op onderstaande link.

  • done Wat is Copilot?
  • done Live demo
  • done Aan de slag met een stappenplan
Meer informatie over de Studiemiddag east
Collega Lex

Hulp nodig?

Weet jij niet waar je moet beginnen voor een goede datahygiëne? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden van Copilot? Dan ben je bij Lex aan het juiste adres! 

 

Mail Lex  071 - 331 0184