1. Verdel
  2. Nieuws
  3. All Cleaning Products

Klantgerichtheid en technologie hand in hand

All Cleaning Products wilde hun service uitbreiden met een online portaal voor klanten. Wij hielpen ze om tot een passende oplossing te komen. Wat je allemaal met dit webportaal kan? We spraken mede-eigenaar Hein Hoogervorst over dit proces.

Naar het portaal

ACP

Over All Cleaning Products

All Cleaning Products is een groothandel op het gebied van schoonmaak en persoonlijke hygiëne. Ze werken vanuit Lisse met een team van zes. Het is een bedrijf dat zich onderscheidt door hun persoonlijke aanpak, uitstekende service en snelle leveringen. Ze leveren aan diverse sectoren, waaronder schoonmaakbedrijven, productiebedrijven, sportfaciliteiten, zorg- en onderwijsinstellingen. 

Handmatige werkzaamheden moderniseren

Hein: "Het begon allemaal met een eenvoudige vraag: Hoe kunnen we ons bedrijf moderniseren en onze klanten beter van dienst zijn? We zochten naar manieren om het gemak en de gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten te vergroten, terwijl we tegelijkertijd minder tijd en energie hoefden te besteden aan het afhandelen van bestellingen. Totdat we contact opnamen met Verdel handelden we alle bestellingen telefonisch, via e-mail of WhatsApp af." All Cleaning Products wilde de sprong maken naar online zichtbaarheid, waarbij de klanten het assortiment en de prijzen online konden zien én bestellen. 

All Cleaning Products

De ontwikkeling van een webportaal

Hein en Verdellers Lion, Toon en Mart sloegen de handen ineen om een passende oplossing te vinden. Dit leidde tot de ontwikkeling van een webportaal, waarvoor klanten een persoonlijke inlog krijgen. Maar wat maakt dit webportaal dé oplossing voor All Cleaning Products?

  1. Het hele assortiment, de categoriën en de producten staan in dit portaal. Wil je weten hoe duurzaam een product is? Je vindt het in het webportaal. 
  2. Klanten krijgen een persoonlijke inlog, met daarin persoonlijke prijzen en kortingen. Daarnaast vult All Cleaning Products de favorietenlijst met de producten die de klant altijd al bestelde.
  3. Het Product Information Management (PIM)-systeem fungeert als een database. Hierin worden de producten aangemaakt, producteigenschappen ingevuld en specificaties en afbeeldingen toegevoegd. 
"Het grote voordeel aan het PIM-systeem is dat we onze klanten complexe productinformatie, onder een dak kunnen aanbieden."
Hein Hoogervorst

Overstap voor de klanten van All Cleaning Products

Hein: "De overstap naar dit nieuwe systeem maakt het voor klanten mogelijk om producten op elk gewenst moment online te bestellen. Voor de klanten die toch de voorkeur geven aan persoonlijk contact, blijven we beschikbaar voor telefonische bestellingen." Het webportaal is live sinds augustus 2023. All Cleaning Products merkt dat tot nu toe al ruim 40% van de klanten online bestelt, het webportaal wordt positief ontvangen!

De samenwerking

Hein: "De samenwerking was goed. Het is leuk om te zien dat wij met een bepaalde gedachte aan tafel zaten en dat de experts van Verdel onze ideëen oppakten en uitwerkten tot een concept. Het webportaal werkt en is geworden wat ik ervan had verwacht, we gaan de komende tijd de puntjes op de i zetten. Ik ben er blij mee!" De bedrijfsvoering is gemoderniseerd, de klanten kunnen op een efficiëntere manier bestellingen doen én de werknemers van All Cleaning Products werken zelf ook met een verbeterd bestelproces! 

ACP

Maar dat is niet alles...

Wist je dat All Cleaning Products ook partner is van Tech Campus De School? Ze voorzien de campus van alles, van dispencers en toilethygiëne tot vaatwasreiniging en keukenspullen. Tijdens de inrichting van Tech Campus De School diende All Cleaning Products als adviseur. Ze hielpen bij het selecteren van benodigde materialen, voor bijvoorbeeld de inrichting van de toiletten.

Én.. Hein denkt alweer na over nieuwe mogelijkheden, zoals een app, om het hun klanten nog makkelijker te maken! Leuk om samen te werken met een partner die wil blijven innoveren. 

Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054