1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Bouwbedrijf Van der Geest

Geen zorgen aan communicatie

Bouwbedrijf Van der Geest is al 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken. Wij ondersteunen en ontzorgen het bouw- en aannemersbedrijf op het gebied van communicatie, dit jaar ook over het 100-jarig jubileum. Joost van der Geest vertelt over onze samenwerking. 

Van der Geest

Van jongs af aan

Joost van der Geest is al jaren werkzaam bij Bouwbedrijf Van der Geest. Op zijn 13e liep hij voor het eerst stage bij Van der Geest. Daarna breidde hij dit uit met vakantiewerk en kwam hij ook op zaterdagen helpen. Inmiddels is hij een van de drijvende krachten van het bedrijf als projectbegeleider, werkvoorbereider én mede-aandeelhouder. Joost weet van de hoed en de rand.

Jarenlange samenwerking

In 2007 kruisten de paden van Bouwbedrijf Van der Geest en Verdel voor het eerst. Joost zijn collega Bob Brugman had al een directe lijn met Verdel, dus toen zij een ICT-partij zochten, was dit een logische stap. Inmiddels zijn we ruim 15 jaar verder en is er een hoop gebeurd!

Geen tijd voor communicatie

Toen Van der Geest een nieuwe website nodig had, wisten ze ons snel te vinden. Daarna is de communicatiebal gaan rollen. 

Joost: "Tijdens een gesprek met Lion over de website kwam Facebook ter sprake. Hier hadden we zelf geen tijd voor, maar we dachten wel dat dit leuk zou zijn voor ons bedrijf. En toen heeft Verdel dit opgepakt."

Ideeën en uitvoering

Onze communicatieadviseur Renee Verbraak heeft wekelijks contact met Van der Geest en verzorgt de communicatie. Het begon met Facebook-albums aanmaken voor lopende projecten. Inmiddels communiceren we ook via LinkedIn en Instagram, delen we meer leuke updates en schrijven we artikelen op basis van interviews met de medewerkers. Zo geven we écht een kijkje in het bedrijf en hoe het is om bij Van der Geest te werken. 

"Ik ben blij met de ideeën die aangedragen worden. Bijvoorbeeld de interviews met de medewerkers, het zijn goede stukken en we krijgen veel leuke reacties!"
Joost van der Geest

De kennis van het vakgebied zit natuurlijk bij Van der Geest zelf. Joost: "We maken kwalitatief hoogwaardige werken. Alles moet kloppen en dat geldt ook voor het verhaal dat je vertelt. Dat is soms wat lastiger, omdat we zelf ook informatie aan moeten leveren. Maar ons personeel, de liefde voor het vak en de hoogwaardige projecten komen uiteindelijk goed naar voren in de communicatie, dus dit gaat hartstikke goed!"

100-jarig bestaan

Op 19 februari 2023 bestaat Bouwbedrijf Van der Geest 100 jaar. Een gave prestatie die felicitaties én een feestjaar waard is!

Van der Geest vroeg ons om mee te denken over de creatieve invulling van dit jubileum. We hebben samen gebrainstormd en ideeën uitgewerkt. Komend jaar verzorgt Renee het projectmanagement voor Van der Geest rondom het jubileum. Ook ondersteunt en ontzorgt ze Van der Geest bij de communicatie rondom de festiviteiten en de organisatie hiervan. 

De jubileumplannen

Joost: "We gaan een weekend met ons team en partners op reis. De bestemming is nog onbekend, die horen ze op 19 februari. De uitjes hebben altijd een positieve impact op de club en ik verwacht dat de reis dit ook heeft. Ik heb er in ieder geval zin in!" 

Van der Geest bouwt momenteel ook een nieuwe loods op het eigen terrein. Als deze klaar is, is dit de perfecte locatie voor een mooi bedrijfsfeest ter ere van het jubileum!

Vraag een Verdel expert
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Wil jij jouw bedrijf en jouw verhaal goed op de kaart zetten? Onze teamleider online media, Sharon, weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in met iemand van team online media.

Mail Sharon 071 - 744 0054