1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Een AI-inspiratiesessie, ook iets voor jou?

Een AI-inspiratiesessie, ook iets voor jou?

AI, inmiddels kent iedereen de term wel. Maar wat kun je ermee? In onze inspiratiesessies nemen we jou mee in de mogelijkheden van AI tools en op welke manier die bij kunnen dragen in jouw werkzaamheden.

 

Mathijs

Hoe ziet zo'n sessie eruit? 

Collega Mathijs Kas kan je dat het best vertellen. Hij is namelijk één van de collega's die deze inspiratiesessies begeleidt. 

Mathijs: "We beginnen met een introductie over AI. Hoe is het ontstaan en wat is het precies? Daarna gaan we eigenlijk direct aan de slag. We geven een demo over de verschillende AI-tools die je kunt gebruiken en de deelnemers duiken zelf ook in de programma's. Aan de hand van oefeningen en tips word je er steeds handiger in en weet je waarvoor je bepaalde tools kunt gebruiken." 

Morgen werk je anders dan vandaag

Na de inspiratiesessie kan iedereen iets met AI. De marketingcollega gaat wellicht met vormgevingstools aan de slag, de financiele collega kan gemakkelijk data verwerken en de hr-medewerker heeft een 'hulpje' voor het schrijven van vacatureteksten. 

Hoe dan ook: na de sessie werk je niet meer op dezelfde manier als de dag ervoor. Je kunt AI echt in je dagelijkse werkzaamheden gebruiken. 

AI-wet in 2024

Wist je dat er in 2024 een wet rondom AI wordt ingevoerd in Europa? Met deze wet wil het parlement regels en standaarden met ontwerp-, data-, veiligheids-, transparantie- en milieuverplichtingen vastleggen. 

Wat heeft AI jou te bieden?

De meningen over AI zijn verdeeld. Zie je volop kansen of ben je wat terughoudender? Wil je meer weten over hoe het werkt en zelf de handen uit de mouwen steken, maar vooral een beetje hulp krijgen van AI? We inspireren je graag over alle mogelijkheden van AI voor jouw organisatie en team! Neem contact op met onze adviseurs voor een inspiratiesessie. 

Een inspiratiesessie aanvragen