1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Een interne upgrade van ons systeembeheer

Een interne upgrade van ons systeembeheer

Als bedrijf leggen wij de focus op blijvend innoveren en verbeteren voor onze klanten. Het viel ons recent op dat er bij ons ook ruimte was voor verbetering in ons eigen systeembeheer. In lijn met het motto 'practice what you preach' gaven we onszelf een upgrade!

Tijd voor vernieuwing

Ons interne systeembeheer is de motor achter het dagelijkse werk dat wij met ruim 60 Verdellers doen. Het is ontzettend belangrijk, en daarom willen we onszelf blijven verbeteren! Zoals we dat altijd netjes voor klanten doen, was het voor ons ook de juiste tijd om te controleren of we alle functies en mogelijkheden optimaal benutten.

Nieuwe afspraken

Een systeembeheerovereenkomst met heldere afspraken is niet alleen logisch, maar ook een essentiële stap in onze interne optimalisatie. Deze overeenkomst zorgt voor gestructureerde tijd voor server- en clouddienstonderhoud, waardoor we vragen op vaste momenten kunnen opvolgen. Zo scheppen we niet alleen heldere verwachtingen voor onze collega's, maar optimaliseren we ook onze interne efficiëntie.

Collega's Jim en Roel

Als voorbeeld voor onze klanten

Onze systeembeheeraanpak blijft zich ontwikkelen. We verbeteren continu bestaande Microsoft 365-functies en implementeren nieuwe componenten. Ook plannen we het inrichten van nieuwe gebruikers en apparatuur in. Kortom, we innoveren voortdurend om het goede voorbeeld en de juiste kennis te blijven geven aan onze klanten.

Maar, we zijn er nog niet!

Eind 2023 richten we ons op optimalisatie en opruimen van oude systemen en tickets. Zo leggen we een goede basis waarop we verder kunnen bouwen. Vanaf januari 2024 nemen we onze nieuwe inrichting in gebruik, die we geleidelijk zullen uitbreiden en verbeteren.

Collega's overleg

Aan de slag!

Wil jij je ook iedere dag bezig houden met systeembeheer? Dan kun je ook bij ons aan de slag! Bekijk onze vacature voor systeembeheerder.

Of zijn deze werkzaamheden niet aan jou besteed en haal je liever een van onze collega's in huis? We helpen je graag het systeembeheer binnen jouw bedrijf een upgrade te geven! Neem contact met ons op voor een kennismaking en een kop koffie.