1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Een zomerse wandeling? Wij gaan graag met je mee!

Een zomerse wandeling? Wij gaan graag met je mee!

Een stukje wandelen of dag werken buiten de deur zorgt direct voor frisse energie en nieuwe ideeën. Ga je deze zomer aan de wandel? We gaan graag een keer met je mee om bij te kletsen en je te inspireren.

Tijd in de zomermaanden

Werken tijdens de zomermaanden is vaak nét even wat relaxter. Opdrachtgevers zijn verminderd bereikbaar of een paar weken gesloten, waardoor je zelf ook iets makkelijker vrijneemt. Een stukje wandelen of dag werken buiten de deur zorgt direct voor frisse energie en nieuwe ideeën. Ga je deze zomer aan de wandel? We gaan graag een keer met je mee om jouw vraagstuk te bespreken of je bij te kletsen over de laatste trends en ontwikkelingen. Handig toch?

Zomercheck

Heb je al enige tijd plannen om aan de slag te gaan met social media, maar kom je er niet aan toe? Wil je meer weten over NIS 2 én hoe je je als bedrijf kan voorbereiden? Of wil je advies over jouw ICT-omgeving? Maak een afspraak met een van onze experts. Onder het genot van de zon en de Veense polder kijken we op welke punten jouw online-omgeving en werkzaamheden verbeterd kunnen worden. Zie het als een zomercheck voor je website, communicatieplan of ICT-omgeving. Zo kun je er weer uitgerust tegenaan.

Bart en Sharon

Wij helpen je met:

  • Het opfrissen van jouw website in techniek én webteksten
  • Het 24/7 zorgeloos en veilig werken op ieder digitaal apparaat
  • Het creëren van pakkende content voor al jouw communicatiekanalen
  • Het optimaliseren van de ICT-omgeving
  • Het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen door op maat gemaakte apps
Sharon
Contact met een Verdeller

Wandelafspraak maken?

Wil je deze zomer ook twee vliegen in één klap slaan? Ga aan de wandel met een van onze experts en krijg advies! Neem contact met ons op voor een afspraak over jouw social media-, security- of ICT-vraagstuk. 

Mail communicatie 071 - 744 0054