1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Het belang van succesvol samenwerken

Het belang van succesvol samenwerken

Samenwerken is voor ieder bedrijf belangrijk. Zowel de interne samenwerking binnen en tussen teams als externe samenwerking met partners en klanten. Dat merken wij zelf ook iedere dag in de verschillende teams binnen het bedrijf. Maar hoe zorg je voor succesvolle en soepele samenwerkingen? Operationeel directeur/senior adviseur Martijn deelt ons geheim: onze werkwijze met virtuele teams! 

Soepele samenwerkingen creƫren succes

Martijn: "Wij zijn ervan overtuigd dat een soepele samenwerking leidt tot een beter resultaat."

Een betere 'route', een beter eindproduct en een betere ervaring en sfeer. Het is de sleutel tot het behalen van doelen, het stimuleren van innovatie en het overwinnen van uitdagingen. Maar hoe zorg je dan voor zo'n soepele samenwerking? Daar helpen wij natuurlijk graag bij!

Werken in virtuele teams

Als wij met elkaar samenwerken, stellen we een virtueel ICT-team op. Iedereen weet wat we gaan doen en alle neuzen staan dezelfde kant op.

Martijn: "Omdat wij verschillende teams van specialisten hebben, vormen wij samen met de klanten en onze specialisten van verschillende disciplines een virtueel team. Met dit team hebben we maandelijks, of op een ander ritme, overleg over thema's die wij samen bepalen. We evalueren, bespreken lopende zaken en verdelen actiepunten. Zo is iedereen op de hoogte, ook van elkaars taken."

Samenwerken in een online omgeving

Om het virtuele team met elkaar te verbinden, gebruiken we verschillende samenwerkingstools. Zo werken wij bijvoorbeeld met elkaar samen via socialmediatool Coosto. En gebruiken wij Microsoft Teams, SharePoint en andere apps om bestanden met elkaar te delen, actielijstjes in bij te houden en elkaar op de hoogte te houden.

Team

Een team van uiteenlopende experts

Ons team is ruim 70 Verdellers sterk. Met specialisten op alle fronten, van ICT, security en beleid tot communicatie en productiviteit, is er altijd een Verdeller die jou kan helpen en bij het team kan aanschuiven. Wij delen onze kennis graag met jou en bieden trainingen op maat om alles uit de samenwerking te halen wat erin zit. Zo blijven we samen innoveren en stappen vooruit zetten!

Heb je toch een vraag die minder in ons straatje ligt? Dan hebben wij genoeg fijne partners waar wij regelmatig mee samenwerken om tot de beste oplossing te komen. Dat maakt onze samenwerkingen zo succesvol. Doen waar je goed in bent en de juiste mensen met elkaar verbinden in onze virtuele teams.

Bekijk onze totaaloplossingen east

Meer informatie

Wil je meer weten over onze manier van samenwerken? En ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met ons adviesteam. Dan kijken we samen welke Verdellers het best in jouw virtuele team passen!

Mail ons adviesteam Bel ons adviesteam

Gerelateerd