1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Inzowijs

Een efficiënte ICT-omgeving met Microsoft 365

Inzowijs is een zorginstelling die begeleiding biedt aan kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis. Ze maakten de overstap naar Microsoft 365 en plukken daar nu de vruchten van.

De uitdaging

Inzowijs werkte in een omgeving waar maar een maximaal aantal gebruikers kon samenwerken. Ook konden bepaalde programma's niet gekoppeld worden aan de online omgeving. De ICT-omgeving moest dus makkelijker en efficiënter worden ingericht. 

De oplossing

Hans Hensen (directeur bij Inzowijs) vertelt: “De introductie van Microsoft 365 heeft voor ons diverse knelpunten opgelost. Zo konden we eerst maar met een maximaal aantal gebruikers samenwerken en konden we bepaalde programma’s niet koppelen. Nu werken we allemaal samen, in één online omgeving. Wat bij ons goed werkt zijn online meetings via Microsoft Teams. We zijn zo in staat om efficiënter te vergaderen, kunnen beter luisteren naar anderen en er is minder afleiding."

Samenwerking

De organisatie wil ook kijken hoe dit voor de eigen dienstverlening toegepast kan worden om de cliënten optimaal online te begeleiden. Wij zijn een samenwerking met Inzowijs aangegaan om hierbij te helpen. Zo kijken we samen wat er nodig is, hebben we persoonlijk contact en bespreken we met elkaar de doelstellingen en mogelijkheden. 

Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054