1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Low-code: eenvoudige oplossing voor handmatige werkzaamheden

Low-code: eenvoudige oplossing voor handmatige werkzaamheden

Ieder bedrijf heeft haar eigen processen. De ICT moet goed gestroomlijnd zijn, het moet veilig zijn én het moet werken. Maar daarnaast wil je ook dat het werk dat gedaan wordt, snel en efficiënt gebeurt...

Low-code: eenvoudige oplossing voor handmatige werkzaamheden

Dagelijkse handelingen automatiseren

Ons oplossingen en productiviteitsteam zorgt ervoor dat jij makkelijker, sneller en beter kunt werken door dagelijkse handelingen te automatiseren. Manager van het team, Lion Zandvliet, vertelt over deze slimme oplossing: low-code. Een vorm van softwareontwikkeling die is gericht op het ontwerpen van applicaties.

Kan dat niet makkelijker? 

Kijk eens om je heen. Hoe is het inwerken van nieuwe collega's bij jullie geregeld? Welke handelingen komen allemaal kijken bij het binnenhalen van een nieuwe opdracht? Of hoevaak gebruik jij nog losse briefjes en fladders om iets geregeld te krijgen?

Lion: "Door zo'n proces met low-code te automatiseren, werk je efficiënter, is het sneller geregeld én voorkom je handmatige fouten. En omdat wij low-code programmeren met standaarden, vooraf uitgewerkte onderdelen, hoeft het ook niet duur te zijn." 

Praktijkvoorbeelden

Wat hebben wij onder andere voor klanten geregeld?

  • Werkbonnen: geen losse briefjes meer met overuren of verdwaalde mails met verlofaanvragen. Alles overzichtelijk in één systeem met de juiste goedkeuringsstromen.
  • Bezoekersregistratie: wie komt wanneer langs, waar moeten zij zich aanmelden en hoe weet degene voor wie de bezoeker komt dat hij/zij aanwezig is? Wij ontwikkelden een 'eenvoudige' oplossing op basis van een Microsoft PowerApp voor de gebruikers van De School.
  • Offerteaanvraag: aantekeningen maken op een briefje bij het inventariseren van de wensen van de klant? Die vervolgens niemand kan ontcijferen? Dat is verleden tijd met een geautomatiseerd offertesysteem. 

Snelle ontwikkeling met Microsoft Powerplatform

Lion: "Natuurlijk kunnen wij maatwerkapplicaties van de grond af opbouwen. Maar dit kost veel tijd en daarmee geld, wat niet iedere organisatie ervoor over heeft. Met het Microsoft Powerplatform kunnen we snel en simpel een app of systeem 'bij elkaar klikken' door verschillende voorontwikkelde standaardelementen te gebruiken."

Low-code en maatwerk: een unieke combinatie

Het mooie is: het één sluit het ander niet uit. 

"De kracht zit vooral in de combinatie van low-code en maatwerk. Dat is ook wat ons uniek maakt. Wij kijken niet naar één oplossing, maar kiezen per onderdeel wat de klant nodig heeft."
Lion Zandvliet

Zit er een onderdeel in het proces, waar maatwerk voor nodig is? Dan ontwikkelen onze collega's alleen dát stukje van het systeem. Helemaal op maat voor jouw vraag. Zo is het zonder al te veel extra kosten, toch mogelijk om jouw proces slimmer vorm te geven. 

Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054