1. Verdel
 2. Nieuws
 3. Maak jij gebruik van alle mogelijkheden binnen Xelion 8.1?

Maak jij gebruik van alle mogelijkheden binnen Xelion 8.1?

Xelion is een compleet en gebruikersvriendelijk telefonieproduct. En wij zijn al jaren fan! Vorig jaar is Xelion geüpgraded naar een nieuwe versie: Xelion 8.1. Wij vertellen je meer over deze versie en wat je hier allemaal mee kan. 

Upgrade naar Xelion 8.1 

Inmiddels heeft Xelion de upgrade naar de nieuwste versie van het telefoniesysteem uitgebracht: Xelion 8.1. Het is sinds donderdag 4 augustus 2022 mogelijk om van de nieuwe features gebruik te maken. Wij brengen je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen zodat jij zo efficiënt mogelijk met deze features aan de slag kunt.

Ontwikkelingen en features

Xelion heeft een aantal verbeteringen en uitbreidingen voor haar gebruikers ontwikkeld. We sommen een deel van de vernieuwingen voor jullie op:

 1. Sleep, verplaats en sorteer jouw favorieten in je contacten makkelijker dan ooit!
 2. Eenvoudig beheer van wisselgesprekken: je regelt het gemakkelijk met het omzetten van een schuifje.
 3. Eerst kon je alleen zien voor wie het gesprek bedoelt is voordat je de oproep opneemt. Nu blijft deze informatie ook nadat je hebt opgenomen in beeld staan.
 4. Ben je in gesprek via Microsoft Teams? Dan wil je niet gestoord worden met een Xelion-oproep. Versie 8.1 maakt het mogelijk om de oproep automatisch door te zetten naar voicemail of naar een collega wanneer jij in gesprek bent in Microsoft Teams.
 5. Meeluisteren met een gesprek is nu ook mogelijk met de vernieuwde Windows-app.
 6. Maak je geen gebruik van Teams, maar wil je wel veilig kunnen videobellen? De Xelion videoconferencing is in versie 8.1 nog verder uitgebreid. 
 7. De verbeterderde API maakt het nog eenvoudiger om je eigen bedrijfspakket (CRM-/ERP-software) aan Xelion te koppelen.

Overal bereikbaar met de mobiele app

De Xelion 8 Softphone is aanzienlijk verbeterd en een stuk makkelijker in gebruik. Maar hoe gebruik je deze app en wat kun je nou met deze mobiele variant?

Alle mogelijkheden

Naast inkomende en uitgaande oproepen, biedt de mobiele app nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je je eigen contacten synchroniseren en mensen doorverbinden. Naast bellen kun je ook chatten, sms'en, videobellen én bijlagen te versturen in de chat. Het is mogelijk om foto's, video's, documenten en ingesproken tekst mee te sturen. De mobiele app beschikt ook over een agenda waarin je zelf afspraken kunt toevoegen, bewerken of verwijderen.

Efficiënte telefonie

De Xelion 8 Softphone is helemaal naar eigen wens in te richten doordat de vensters versleepbaar zijn. Deze mobiele app biedt een goede koppeling met Microsoft Teams en Microsoft Azure, wacht daarom niet en richt de telefonie van jouw bedrijf efficiënt in!

Headset Verdel

Efficiënt werken met deze draadloze headset

De Jabra Evolve 2 65 is gemaakt om je flexibel te houden. Deze headset is hét apparaat waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Wat zijn de voordelen?

 1. De gesprekskwaliteit is perfect, telkens weer.
 2. Werkt op alle belangrijke Unified Communications (UC) platforms.
 3. Isolerende kussens die het omgevingsgeluid blokkeren.
 4. Dagenlang stroom met een accuduur van 37 uur.
 5. Toekomstbestendig: deze koptelefoon blijft voor de tijd door middel van updates.

Geconcentreerd werken was nog nooit zo gemakkelijk met dit apparaat. Geïnteresseerd? Neem contact op met ons adviesteam voor een afspraak óf om hem even te proberen in onze showroom. 

Tim van Dijk
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Wil jij de connectiviteit van jouw bedrijf en je collega’s goed inrichten? Tim en het team denken graag met je mee. Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek, zo zorgen wij er samen voor dat jij bereikbaar bent hoe en wanneer jij dat wilt! 

Mail Tim 071 - 744 0053