1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Van Velsen Reflectielijnen

Voor iedere toepassing en voor iedere locatie een oplossing

Je komt het werk van Van Velsen Reflectielijnen overal tegen. Op wegen, fietspaden, parkeerplaatsen, perrons, sportterreinen en zelfs op luchthaven Schiphol zijn de lijnen, pijlen, strepen en vlakken aangebracht door Van Velsen Reflectielijnen. 

Van Velsen Reflectielijnen

Over Van Velsen Reflectielijnen

Van Velsen Reflectielijnen is groot geworden met het aanbrengen van reflectielijnen, en álles wat daarbij komt kijken. De organisatie heeft maar liefst 85 jaar ervaring en is marktleider op het gebied van wegmarkeringen. Van wegen en fietspaden tot sporttereinen, perrons en zelfs vliegvelden.

De situatie

Van Velsen Reflectielijnen werkt met een ERP-pakket, iedereen binnen het bedrijf maakt hier gebruik van. Zowel medewerkers op de weg als de administratieve medewerkers op kantoor. Ze gebruiken het pakket voor boekhouding, crm en uren-administratie, ook worden er documenten in gedeeld. Dit ERP-pakket was werkzaam op een verouderd platform, waardoor Van Velsen Reflecitelijnen het risico liep het pakket in de toekomst niet meer te kunnen gebruiken. Daarom zocht het bedrijf naar een innovatieve oplossing waar het ERP-pakket in de toekomst veilig en snel op kan werken.

De oplossing

Verschillende bedrijven presenteerden hun oplossing aan Van Velsen Reflectielijnen. Daar waar veel oplossingen op elkaar leken, week de oplossing waar wij mee kwamen het meest af van het verouderde platform. En dat viel in de smaak. Na goed gesprek mochten wij aan de slag met de oplossing en gingen wij een mooie samenwerking tegemoet. 

We spraken Jasper van Wilsem, controller bij Van Velsen Reflectielijnen, over het project. "De samenwerking verliep goed. De projecleider vanuit Verdel, Rick van der Zwet, heeft veel contact gehad: zowel met de oude leverancier als met de organisatie achter het ERP-pakket om het hele project te begeleiden. Zeker omdat het voor hen een nieuw project was, was het fijn dat deze begeleiding er was."

Het resultaat

Inmiddels is de omgeving helemaal omgezet en werkt Van Velsen Reflectielijnen met onze Microsoft-oplossing. 

"De overgang van ons oude platform naar de nieuwe opzet met Windows Virtual Desktop en Azure is ontzettend soepel verlopen."
Emiel de Bruin

Emiel de Bruin, algemeen directeur bij Van Velsen Reflectielijnen, vertelt over het project. "De overgang van ons oude platform naar de nieuwe opzet met Windows Virtual Desktop en Azure is ontzettend soepel verlopen. We beschikken nu over een state of the art-platform wat ontzettend betrouwbaar werkt en de performance verbetert."

Jasper vult aan: "Het werkt veel sneller ten opzichte van de vorige omgeving. Wat ook een verademing is voor onze medewerkers, is de geïntegreerde optie tot automatisch inloggen. Daarnaast hebben we geen uitval meer van de service en blijft alles veilig draaien. Het voelt in ieder geval een stuk gebruiksvriendelijker."

Soepel over: van ouderwets naar modern

Van Velsen Reflectielijnen is geen computerbedrijf. Desondanks is het bedrijf met onze hulp volledig overgegaan van een ouderwetse omgeving naar een moderne Microsoft-omgeving. Wat twee jaar geleden allemaal nog lokaal en op papier gebeurde, verwerken ze tegenwoordig in de cloud. Op kantoor werkt iedereen veilig en snel samen en ook de werknemers onderweg kunnen overal bij op hun nieuwe tablet. Het team werkt nu zowel op kantoor als onderweg meer samen, is meer betrokken bij de ontwikkeling en maakt veel digitaliseringsslagen. 

Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054