1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Verdel in de Rijnstreek Business

Verdel in de Rijnstreek Business

Heb jij onze collega's Barry, Lex en CarelJan in de Rijnstreek Business gespot? Ze vertellen je over de gevaren van datalekken, de gevolgen voor bedrijven en hoe je deze kan voorkomen. Meer weten? Lees het stuk hieronder!

Collega's CarelJan, Renee, Barry, Lex en Sharon

Onze rol in veiligheid

Barry: "Terwijl ICT zich steeds verder in ieder bedrijf vertakt raken wij als dienstverlener steeds verder betrokken bij de manier waarop (medewerkers van) onze klanten omgaan met veiligheid. In een bedrijf raken alle processen steeds meer verbonden – administratie, productie, financiën, logistiek – en tussen bedrijven en hun klanten en leveranciers ook steeds meer. Schurken kunnen op veel meer manieren dan vroeger binnenkomen en niet alleen schade aanrichten in je bedrijf, maar ook in je verbindingen met derden.

 

Hoe helpen wij?

CarelJan: "Wij organiseren regelmatig security-middagen voor onze klanten. Met een presentatie willen wij bijdragen aan het veiligheidsbewustzijn." Dit doen wij op verzoek bij klanten op locatie, met een phishingsimulatie of bijvoorbeeld in de vorm van een Studiemiddag.

Maar naast het bewustzijn van de mensen, moet natuurlijk ook de techniek op orde zijn. Lex: "Wij beveiligen onze klanten door middel van software-updates, het installeren en monitoren van end-point detectie en als de nood écht aan de man is zorgen wij voor goede en schone backups."

Wil je meer weten over cybersecurity en hoe wij dit bij Verdel aanpakken? 

Lees het hele artikel!

Bekijk ook: