Eureka Cursussen stopt

Zocht je naar Eureka Cursussen? Dan heb je ons gevonden! Alleen in een ander jasje, we vertellen je hieronder meer. 

Een initiatief van Fred en Barry

Jaren geleden richtten Fred van der Meer en Barry Verdel samen Eureka Cursussen op. Barry merkte namelijk binnen Verdel dat het team de mooiste oplossingen kon realiseren. Alleen voor de gebruiker was de werking van de systemen niet altijd zo vanzelfsprekend. Fred geeft al zijn hele leven trainingen en samen begonnen zij Eureka Cursussen om gebruikers te trainen. 

Verschuivingen binnen het bedrijf

Inmiddels zijn we ruim twintig jaar verder en is er een hoop veranderd in het bedrijf. Wel delen wij nog steeds onze kennis en ligt Fred zijn passie ook nog steeds bij het helpen van gebruikers achter de computer.

Alleen boek je Fred zijn trainingen voortaan gewoon via Verdel. Dat is wel zo makkelijk, want náást de bekende trainingen van Fred organiseren wij ook Microsoft-, LinkedIn- en andere gerelateerde trainingen. Bekijk onze (trainings)agenda hieronder. 

Op de agenda

Training
Meer weten?

Trainingen op maat

Natuurlijk plannen we ook graag een training in op een moment dat jou uitkomt. Met een opzet en inhoud die volledig aansluit op jouw wensen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op!

Stuur een e-mail voor meer informatie 071 - 331 0184