1. Verdel
  2. Nieuws
  3. De zomerchecklist: 3 tips

De zomerchecklist: 3 tips

Bij veel bedrijven is het in de zomerperiode iets rustiger. Klanten zijn met vakantie en het is stil op kantoor. Pak deze rustige periode om bij te werken én acties te ondernemen die anders blijven liggen. Wij hebben een zomerchecklist samengesteld met 3 tips waar jij deze zomer mee aan de slag kan! 

Externe communicatie

Het eerste half jaar zit er weer op. Tijd om tussentijds de balans op te maken. Hoe staat het ervoor met jouw doelen uit het communicatieplan? Wat zijn je resultaten op social media? Wat wil je het laatste half jaar nog bereiken? 

Dit is ook het moment om jouw website onder de loep te nemen. Is alle informatie nog up-to-date? Heb je nog wat nieuws te melden? Of is het tijd om helemaal schoon te beginnen? 

Intern: alles op één plek 

Naast de externe communicatie, is het voor een bedrijf ook heel belangrijk om intern de communicatie op een rij te hebben. Weet iedereen waar jullie als bedrijf naartoe willen? Waar jullie voor staan? 

Daarnaast is het in de zomer natuurlijk ook heel praktisch om te zien welke collega's wanneer met vakantie zijn. Wat jullie richtlijnen zijn voor de afwezigheidsassistent. Of wanneer de teambarbecue plaatsvindt. Op een intranet verzamel je al deze informatie!

Contentcreatie: maak gebruik van de zomer!

Een stralend blauwe lucht, medewerkers met een gezonde kleur in het gezicht en een relaxte werksfeer. Deze periode is de uitgelezen kans om nieuw beeld- en videomateriaal te schieten voor jouw website of socialmediakanalen. 

Zomeractie: video-voordeel 

In de maand juli hebben we een zomeractie! Ga jij deze periode aan de slag met video en wil je onze hulp daarvoor inzetten? Dan betaal je voor één dag productie, video of bewerken slechts € 400 i.p.v. € 640. Afhankelijk van jullie wens stemmen we samen het aantal dagen werk af. 

Adviesteam
Contact met een Verdeller

Advies deze zomer?

Namens het gehele team wensen wij jou een fantastische zomer toe! Heb je nog werkzaamheden waar je deze zomer mee aan de slag wil? Kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek met een van onze adviseurs. Zo zorgen wij er samen voor dat jij goed voorbereid, ontspannen én klaar voor de rest van het jaar de vakantieperiode uit komt.

 

Neem contact op 071 - 744 0053

Gerelateerd